Wie zijn wij?

Besparenvanenergie.nl is onderdeel van Energy Group Nederland. Energy Group Nederland is opgericht door een groep ingenieurs met een achtergrond uit de energietechniek en ICT die overtuigt zijn dat op dit moment door beter energiebeheer en de inzet van nieuwe technieken er veel meer valt te bereiken op het gebied van energiebesparen en het duurzaam opwekken van energie. Hierbij geldt dat zoveel mogelijk uitgegaan wordt van objectieve criteria en de laatste inzichten. Op deze wijze kunt ugeld besparen en bijdragen aan een duurzame samenleving.

Op deze site geven wij u een objectief advies over besparingsmogelijkheden dan wel over het zelf opwekken van energie. Vanuit het advies worden er concrete productmogelijkheden aangegeven, waarmee u uw persoonlijke doelstellingen kunt bereiken om energie en daarmee ook geld te besparen. Energy Group Nederland is een onafhankelijke organisatie (handelt niet in energie) en wordt niet gesubsidieerd.

Wij staan open voor verbetering of het corrigeren van eventuele onjuistheden op de site. Reacties kunt u sturen naar: info@energygroupnederland.nl

Disclaimer

Alle informatie op deze site is met zorg samengesteld op basis van de laatste inzichten op het gebied van energie en milieu. Aan eventuele fouten kunnen geen rechten worden ontleend.